Tilaa kun haluat, sivustomme pALVELEE kellon ympäri.

Tervetuloa Osuuskauppa Suur-Savon polttoöljypalveluun!

Sivustollamme voit tehdä tilauksen 24/7. Toimitamme lämmitysöljyä haluamaasi osoitteeseen, päätoiminta-alueemme on eteläisessä Savossa. Sivustomme kautta tilaat lämmitysöljyä ilman rekisteröitymistä.


Huomioittehan että öljytilausta tehdessänne teidän tulee tunnistautua vahvasti esimerkiksi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Tilaukset käsittelemme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Minimitilausmäärä on 1000 litraa. Normaali toimitusaika 1 - 6 arkipäivää. Varmistathan että toimitusreitti on esteetön ja turvallinen (kelirikko, painorajoitukset, talvella liukkaus ja lumien auraukset) perille saakka. 

Saat tekstiviestin automaattisesti hyvissä ajoin ennen öljyn toimittamista. Voit lisätä soittopyynnön mikäli tarpeen (lukon avaaminen, polttimon sammuttaminen jne.), huomioithan kuitenkin että mikäli antamaasi numeroon ei vastata, vaikeuttaa se huomattavasti kuorman toimittamista tai jopa aiheuttaa toimituksen peruuntumisen.  

Maksuehto 14 päivää netto, korkeintaan viidessä kuukausierässä. Erissä maksettaessa laskutuslisä 5 euroa/lasku. Luottotiedot tarkistetaan.

Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajana saat Bonusta jopa 5% yksityistalouden polttöljyostoistasi.

Bonus kertyy täysimääräisenä kaikista tilauskuukauden ostoista, vaikka polttoöljylasku maksettaisiin erissä. 

Lue lisää asiakasomistajuudesta »

VARMISTATHAN ETTÄ JÄRJESTELMÄSI PUTKISTO KESTÄÄ NORMAALIPAINEELLA PURKAMISEN JA ETTÄ YLITÄYTÖN ESTIN TOIMII. Kuljetusliikkeellä on velvollisuus purkaa kuorma turvallisesti ja varmistaa ettei öljyä päädy maaperään tai rakenteisiin. Öljyä ei toimiteta mikäli putkisto ei kestä normaalipaineella purkua, kohteessa on sakaraliitin tai ylitäytön estin ei toimi.

Toimittamatta jääneestä käynnistä veloitamme 50 euron maksun.

Huom! Sakaraliittimillä varustettuihin toimituskohteisiin ei toimiteta öljyä.

Toimitukset vain kuvan mukaisiin nokkavipuliittimellä varustettuihin kohteisiin.

 

LÄMMITYSÖLJYN HINTALASKURIMinimitilaus 500 l ja alle 1000 l tilauksille lisätään pientoimituslisä.
Minimitilaus diesel on 2000 l.
Minimitilaus Premium MPö on 2000 l.